Til forældre

Kære forældre. De fleste af jer er med til at vælge køreskole og måske endda med til at betale for kørekortet.

Stil krav og informer jer !!!   – Så er det sagt.

I kender selv til den daglige færdsel og dennes intensitet og risici. Og hvis i er helt ærlige over for jer selv, hvornår er i sidst blevet opdateret på tiltag, regler, ændringer, m.m. Mange af jer kompenserer med en årelang erfaring og er sikkert gode bilister; men er i også gode forbilleder?

Netop erfaringen kan den nye billist ikke gøre brug af. Erfaring og rutine er noget som hos langt de fleste først viser sig efter 3-5 års kørsel. En god uddannelse med den rette mængde af balast er derfor vigtigt for at ruste den unge eller nye billist.

Vi sælger ikke bare et kørekort, men lægger en ære i at uddanne elev nært og med høj faglighed; også langt ud over midstekravene til teori- og køreprøve. Vi vil gerne gøre netop jeres datter eller søn til en så sikker billist som overhovedet muligt. Vi underviser fordi vi kan lide at undervise. I er velkommen til at informere jer om undervisningen her på siden eller rette henvendelse til os.

 

 

Hvad I derudover kan gøre. I kan i processen være med til at bakke op. Drøfte det lærte, dog uden at belære. Være gode forbilleder. Meget af det jeres datter eller søn lærer i dag, kan også være nyt for jer.

Når køreprøven så er bestået, er det mindst lige så vigtigt at den nye billist for mulighed for at køre. Vis tillid og lad dem køre. Vi ser desværre alt for tit at en elev består sin køreprøve og herefter ikke kommer ud at køre i en lang periode.

Skulle i som forældre have spørgsmål eller ønske at drøfte forløbet, så må i endelig ikke tøve. Vi er meget åben for dialog og henvendelser samt råd og vejledning.

Jeres børn og vores elever – ansvar, tillid, kvalitet – bedst på vej…